»» Heb jij ook net zoals ik het gevoel dat Reiki (of een andere healing methode) niet meer met jou resoneert?Toen ik 14 was heb ik de 1e graad van Reiki behaald en op mijn 22e graad 2. Ik heb het ervaren als een fijne methode & tot zo’n 3 jaar geleden voelde dit goed. Maar sindsdien voelt het als verouderde energie & ik voel dat het simpelweg niet meer met mij resoneert. Mijn frequentie is hoger dan de Reiki energie zelf. Dat zorgt natuurlijk voor stagnatie! En, wat doe je als iets stagneert? Juist, dan ga je opzoek naar aanpassingen/ verandering.Wellicht herken je je wel in mijn situatie? Dat je ook ingewijd bent in een Reiki graad & voelt dat het niet meer met jou resoneert? Precies om die reden heb ik een paar jaar terug zelf een healing methode ontwikkeld die volledig afgestemd is & blijft op de tijd en energie in het nu. Heb je behoefte aan een healing methode zonder poespas?✨Zonder lastige symbolen?✨Zonder jezelf vast te zetten in een tijdsduur?✨Zonder jezelf handposities op te moeten leggen?Dan is Healen vanuit je ziel echt een methode voor jou!Of je nu een ervaren healer bent of dat het healen totaal nieuw is voor jou, dat maakt echt niets uit.Ik neem je volledig mee in het proces waarin jij volledig leert healen vanuit JOUW zielen energie.De meest pure vorm van energie die er bestaat. En, omdat je ziel steeds up to date blijft, blijft deze methode dat ook. Met deze methode heal je veel meer vanuit je intuïtie. Je bent en blijft meer in verbinding met jezelf tijdens het healen & je leert zowel jezelf als de ander te healen op de niveaus;*Fysiek*Mentaal/ emotioneel*Energetisch*EHBOWil jij graag kunnen healen vanuit je zielen energie?Volledig zelf de healing sturen, zonder dat het jou energie kost?Dan is deze online training echt iets voor jou! Het is een praktische online training met weinig theorie en vooral leuke oefeningen middels coaching video’s om te ervaren & te leren.  » Wanneer?Je kunt deze online training zowel groepsgericht als 1-op-1 volgen. Net wat jij prettig vindt!Als je kiest voor 1-op-1, plannen we samen de online training in en kunnen we dus zeker rekening houden met jouw agenda.Als je kiest voor groepsgericht;De eerstvolgende groep start op 26 november 2019 & je bent dan net voor of rondom de kerst klaar. Ligt er een beetje aan hoe snel je klaar bent. 🙂 » Hoe & waar?Vanuit je eigen huis of waar je dan ook bent! Zolang je maar internet hebt. Je kunt de training namelijk volgen via een exclusieve website link & inlog code die ik je van te voren geef en ik zorg ervoor dat je een schriftelijke uitdraai kunt downloaden & opslaan.Per week volg je 1 les. Je bepaald zelf op welk tijdstip je in die week de oefening uitvoert. Je hoeft dus niet op een vast tijdstip online te zijn en er is alle ruimte voor jou om ook na deze 5 weken de schriftelijke informatie in te zien/ oefeningen te herhalen.  » Deze online training duurt 5 weken en bestaat uit;Week 1: Krijg je toegang tot het Bewust-zijn pakket. Het is belangrijk dat je dit eerst volledig onder de knie krijgt voordat je daadwerkelijk kunt gaan leren healen.Week 2: In een coaching video geef ik je uitleg over ‘wat healen vanuit je ziel is’ & vertel ik hoe je kunt filteren wat bij je binnenkomt, zodat je dat kunt plaatsen.&In de andere coaching video leer je contact te leggen met jouw hogere zelf. Je leert je hierop af te stemmen.&In diezelfde week zet ik voor jou een zachte healing klaar gericht op het vertrouwen op je zielen energie. Je hoort vooraf het tijdstip hiervan & wat wel/niet te doen omtrent de healing.Week 3:Ontmoet je met behulp van een coaching video je eigen unieke mooie zielen energie! Geloof me, dit is echt magisch om te ervaren.&In diezelfde week zet ik voor jou een zachte healing klaar gericht op het vergroten van je vertrouwen op jouw eigen kunnen & kracht. Je hoort vooraf het tijdstip hiervan & wat wel/niet te doen omtrent de healing. Week 4 & 5: Neem ik je in een coaching video mee in hoe jij jezelf kunt healen vanuit jouw unieke zielen energie op alle niveaus. Zowel fysiek, mentaal/ emotioneel als energetisch en in EHBO situaties.&In week 4 zet ik nogmaals voor jou een zachte healing klaar gericht op het vergroten van je vertrouwen op jouw eigen kunnen & kracht. Je hoort vooraf het tijdstip hiervan & wat wel/niet te doen omtrent de healing. » Jouw investering;Groepsgerichte deelname; €88,- 1-op-1 deelname; €111,   T/M 31-12-19 voor maar €88,-! Mijn enige vraag nu aan jou is nu; Ben jij er klaar voor om jezelf te leren healen vanuit de aller hoogste energie die er is? JA?Geweldig! 🥳Doe fijn mee! Pssssst… Nodig ook gerust je vrienden/ vriendinnen/ moeder/ schoonmoeder/ collega’s enzovoorts uit! 🙋‍♀️Neem vrijblijvend contact op;» Bel naar het spreekuur;Dinsdag t/m vrijdag 09:00 – 15:00 via nr. 026 3827335» Stuur een email naar info@marliekejansen.nl ⇓ Hieronder lees je de feedback die deelnemers gaven ⇓‘Hoi Marlieke,Wat een mooie online cursus, en zo goed te volgen voor mij per dag, ivm mijn werk/huis/kinderen bezigheden.Ik heb ervan genoten en ga dit zeker toepassen, eerst op mijzelf, want dat heb ik echt nodig!Ik zou het later graag willen toepassen op anderen, omdat ik zo graag mensen wil helpen. Heb zelf Reiki 1 en 2, maar op de een of andere manier paste ik het niet meer toe.. ondanks ik het graag wilde! Zeker voor mijn ouders, die nu qua gezondheid het e.e.a. mankeren.Ik ben wel iemand die niet direct dingen voelt zoals ik dat bij anderen wel eens lees, dan twijfel ik zo aan mijzelf. Ik heb wat tintelingen gevoeld, bij mijn hoofd en een beetje door m’n lichaam.Ik ga er in ieder geval elke dag mee oefenen, ben heel blij dat ik het gedaan heb.Warme groet uit Delft!’‘Hoi Marlieke,Het is me erg goed bevallen! =)Dit was wat ik nodig had en wat ik wilde…dus super bedankt.Ik vind ideaal hoe je de filmpjes hebt gemaakt en de manier is echt zo lekker makkelijk en zonder poespas. Ik heb contact gemaakt met me hogere zelf en de grote grap is, dat ik over van alles in mijn leven nu de duidelijkheid krijg. De puzzelstukjes die ik miste…ik begrijp en ik weet, dat is wat ik nu heb…echt supergaaf! Ik zag trouwens de kleur blauw toen ik mijn zielenenergie zag en het was ‘de kleur van de hemel idee’. Ik vond het  prachtig en toen viel helemaal het kwartje alsof ik opeens geheel zuiver kon denken..  alsof ik echt mezelf was. Het is echt heel bijzonder en maakt me erg blij en gelukkig.Ik merk dat het echt stroomt en ik heb al 2 kleine healings gedaan. Eentje op energetisch niveau en 1 op lichamelijk niveau. Want, er kwam een koortslip op en ik baalde… dus dacht gelijk even proberen! Nou, normaal is de plek groter en vervelender en nu is het net eronder en echt stuk minder en bijna ook weg zelfs… Duurt normaal een week en ziet er dan zo naar uit. Nu amper te zien dat mini plekje!Ik had ook 1 healing op energetisch niveau gedaan en voelde echt de energie lekker lopen naar me voeten en dat stuk lukte me eerder nooit. Super bedankt en groetjes uit Zevenaar!’ ‘Beste Marlieke,Dank je wel voor de bijzondere online cursus. Ik heb ervan genoten!Heel duidelijk en fijn dat je alles in stappen had opgedeeld. Ik heb er uiteindelijk wat langer over gedaan omdat dit beter voor mij voelde. En ik vond het erg fijn dat dat bij deze cursus kan door middel van de video’s downloaden.Ik vind het fijn dat je zo duidelijk articuleert en rustig praat waardoor ik met de video’s mee kon schrijven.Ook vond ik het prettig dat in de eerste video’s je meedeed met het contact maken met je hogere zelf. Hierdoor voelde het voor mij minder spannend. Het healen vond ik erg prettig voelen en ga ik zeker vaak gebruiken 🙂Liefs uit Den Haag’

»» Heb jij ook net zoals ik het gevoel dat Reiki (of een andere healing methode) niet meer met jou resoneert?

Toen ik 14 was heb ik de 1e graad van Reiki behaald en op mijn 22e graad 2. Ik heb het ervaren als een fijne methode & tot zo’n 3 jaar geleden voelde dit goed. Maar sindsdien voelt het als verouderde energie & ik voel dat het simpelweg niet meer met mij resoneert.
Mijn frequentie is hoger dan de Reiki energie zelf. Dat zorgt natuurlijk voor stagnatie! En, wat doe je als iets stagneert? Juist, dan ga je opzoek naar aanpassingen/ verandering.
Wellicht herken je je wel in mijn situatie? Dat je ook ingewijd bent in een Reiki graad & voelt dat het niet meer met jou resoneert?

Precies om die reden heb ik een paar jaar terug zelf een healing methode ontwikkeld die volledig afgestemd is & blijft op de tijd en energie in het nu.
Heb je behoefte aan een healing methode zonder poespas?
✨Zonder lastige symbolen?
✨Zonder jezelf vast te zetten in een tijdsduur?
✨Zonder jezelf handposities op te moeten leggen?

Dan is Healen vanuit je ziel echt een methode voor jou!
Of je nu een ervaren healer bent of dat het healen totaal nieuw is voor jou, dat maakt echt niets uit.

Ik neem je volledig mee in het proces waarin jij volledig leert healen vanuit JOUW zielen energie.
De meest pure vorm van energie die er bestaat. En, omdat je ziel steeds up to date blijft, blijft deze methode dat ook.
Met deze methode heal je veel meer vanuit je intuïtie. Je bent en blijft meer in verbinding met jezelf tijdens het healen & je leert zowel jezelf als de ander te healen op de niveaus;
*Fysiek
*Mentaal/ emotioneel
*Energetisch
*EHBO

Wil jij graag kunnen healen vanuit je zielen energie?
Volledig zelf de healing sturen, zonder dat het jou energie kost?

Dan is deze online training echt iets voor jou! ðŸ˜
Het is een praktische online training met weinig theorie en vooral leuke oefeningen middels coaching video’s om te ervaren & te leren. 

» Wanneer?
Je kunt deze online training zowel groepsgericht als 1-op-1 volgen. Net wat jij prettig vindt!
Als je kiest voor 1-op-1, plannen we samen de online training in en kunnen we dus zeker rekening houden met jouw agenda.

Als je kiest voor groepsgericht;
De eerstvolgende groep start op 26 november 2019 & je bent dan net voor of rondom de kerst klaar. Ligt er een beetje aan hoe snel je klaar bent. 🙂 

» Hoe & waar?
Vanuit je eigen huis of waar je dan ook bent! Zolang je maar internet hebt.

Je kunt de training namelijk volgen via een exclusieve website link & inlog code die ik je van te voren geef en ik zorg ervoor dat je een schriftelijke uitdraai kunt downloaden & opslaan.
Per week volg je 1 les. Je bepaald zelf op welk tijdstip je in die week de oefening uitvoert. Je hoeft dus niet op een vast tijdstip online te zijn en er is alle ruimte voor jou om ook na deze 5 weken de schriftelijke informatie in te zien/ oefeningen te herhalen.

 

» Deze online training duurt 5 weken en bestaat uit;

✨Week 1: 
Krijg je toegang tot het Bewust-zijn pakket. Het is belangrijk dat je dit eerst volledig onder de knie krijgt voordat je daadwerkelijk kunt gaan leren healen.

✨Week 2: 
In een coaching video geef ik je uitleg over ‘wat healen vanuit je ziel is’ & vertel ik hoe je kunt filteren wat bij je binnenkomt, zodat je dat kunt plaatsen.
&
In de andere coaching video leer je contact te leggen met jouw hogere zelf. Je leert je hierop af te stemmen.
&
In diezelfde week zet ik voor jou een zachte healing klaar gericht op het vertrouwen op je zielen energie. Je hoort vooraf het tijdstip hiervan & wat wel/niet te doen omtrent de healing.

✨Week 3:
Ontmoet je met behulp van een coaching video je eigen unieke mooie zielen energie!
Geloof me, dit is echt magisch om te ervaren.
&
In diezelfde week zet ik voor jou een zachte healing klaar gericht op het vergroten van je vertrouwen op jouw eigen kunnen & kracht. Je hoort vooraf het tijdstip hiervan & wat wel/niet te doen omtrent de healing.

 

✨Week 4 & 5: 
Neem ik je in een coaching video mee in hoe jij jezelf kunt healen vanuit jouw unieke zielen energie op alle niveaus. Zowel fysiek, mentaal/ emotioneel als energetisch en in EHBO situaties.
&
In week 4 zet ik nogmaals voor jou een zachte healing klaar gericht op het vergroten van je vertrouwen op jouw eigen kunnen & kracht. Je hoort vooraf het tijdstip hiervan & wat wel/niet te doen omtrent de healing.

» Jouw investering;
Groepsgerichte deelname; €88,- 

1-op-1 deelname; €111,   T/M 31-12-19 voor maar €88,-!

Mijn enige vraag nu aan jou is nu;

Ben jij er klaar voor om jezelf te leren healen vanuit de aller hoogste energie die er is?

JA?
Geweldig! 🥳
Doe fijn mee! 

Pssssst… Nodig ook gerust je vrienden/ vriendinnen/ moeder/ schoonmoeder/ collega’s enzovoorts uit! 🙋‍♀️

Neem vrijblijvend contact op;
» Bel naar het spreekuur;
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 – 15:00 via nr. 026 3827335

» Stuur een email naar info@marliekejansen.nl

⇓ Hieronder lees je de feedback die deelnemers gaven ⇓

‘Hoi Marlieke,
Wat een mooie online cursus, en zo goed te volgen voor mij per dag, ivm mijn werk/huis/kinderen bezigheden.
Ik heb ervan genoten en ga dit zeker toepassen, eerst op mijzelf, want dat heb ik echt nodig!

Ik zou het later graag willen toepassen op anderen, omdat ik zo graag mensen wil helpen. Heb zelf Reiki 1 en 2, maar op de een of andere manier paste ik het niet meer toe.. ondanks ik het graag wilde! Zeker voor mijn ouders, die nu qua gezondheid het e.e.a. mankeren.

Ik ben wel iemand die niet direct dingen voelt zoals ik dat bij anderen wel eens lees, dan twijfel ik zo aan mijzelf. Ik heb wat tintelingen gevoeld, bij mijn hoofd en een beetje door m’n lichaam.
Ik ga er in ieder geval elke dag mee oefenen, ben heel blij dat ik het gedaan heb.
Warme groet uit Delft!’


‘Hoi Marlieke,
Het is me erg goed bevallen! =)
Dit was wat ik nodig had en wat ik wilde…dus super bedankt.
Ik vind ideaal hoe je de filmpjes hebt gemaakt en de manier is echt zo lekker makkelijk en zonder poespas. 

Ik heb contact gemaakt met me hogere zelf en de grote grap is, dat ik over van alles in mijn leven nu de duidelijkheid krijg. De puzzelstukjes die ik miste…ik begrijp en ik weet, dat is wat ik nu heb…echt supergaaf! 

Ik zag trouwens de kleur blauw toen ik mijn zielenenergie zag en het was ‘de kleur van de hemel idee’. Ik vond het  prachtig en toen viel helemaal het kwartje alsof ik opeens geheel zuiver kon denken..  alsof ik echt mezelf was. Het is echt heel bijzonder en maakt me erg blij en gelukkig.

Ik merk dat het echt stroomt en ik heb al 2 kleine healings gedaan. Eentje op energetisch niveau en 1 op lichamelijk niveau. Want, er kwam een koortslip op en ik baalde… dus dacht gelijk even proberen! Nou, normaal is de plek groter en vervelender en nu is het net eronder en echt stuk minder en bijna ook weg zelfs… Duurt normaal een week en ziet er dan zo naar uit. Nu amper te zien dat mini plekje!

Ik had ook 1 healing op energetisch niveau gedaan en voelde echt de energie lekker lopen naar me voeten en dat stuk lukte me eerder nooit. 
Super bedankt en groetjes uit Zevenaar!’

 

‘Beste Marlieke,
Dank je wel voor de bijzondere online cursus. Ik heb ervan genoten!
Heel duidelijk en fijn dat je alles in stappen had opgedeeld. Ik heb er uiteindelijk wat langer over gedaan omdat dit beter voor mij voelde. 
En ik vond het erg fijn dat dat bij deze cursus kan door middel van de video’s downloaden.

Ik vind het fijn dat je zo duidelijk articuleert en rustig praat waardoor ik met de video’s mee kon schrijven.
Ook vond ik het prettig dat in de eerste video’s je meedeed met het contact maken met je hogere zelf. Hierdoor voelde het voor mij minder spannend. Het healen vond ik erg prettig voelen en ga ik zeker vaak gebruiken 🙂

Liefs uit Den Haag’